My Blog

Nasi Tomato

Kali nie aku nk kongsi ngan korang resepi nasi tomato pulak td aku dah post resepi Ayam masak merah kan.. Nasi nie aku masak ngan beras behsa je kalau korang guna beras basmathi lg best kut.. Resepi nie aku dapat dari jiran aku yg mmg terkenal ngan nasi tomato dia yg amat best tu so ngan …

Nasi Tomato Read More »

Cucur Udang Rangup2..

Setelah sekian lama nk buat menu nie, akhir nyer semalam aku berjaya gak membuat nyer syukur Alhamdulillah dapat gak aku masak cucur udang nie ngan jaya nyer.. Resepi nie aku dapat dari jiran aku masa kat putrajaya. First time aku makan mak aiii sedap nyer cucur udang yg jiran aku masak huhuhuhu ngan best nyer …

Cucur Udang Rangup2.. Read More »

Ayam Masak Merah

As salam sumer ari nie aku nk kongsi sama korang resepi ayam masak merah.. Aku makan ayam masak merah nie ngan nasi tomato so nnt aku akan kongsi ler resepi Nasi tomato ngan korang lak ek.. Aku masak ayam nie malam td but saje je aku post kan n3 nie ari nie hehheheh maklum lah biler …

Ayam Masak Merah Read More »

Roti Disco

Seperti yg aku janjikan… Resepi nie aku dpt masa tgh belek2 you tube, bila tgk video street food kat india fuhhhh sungguh ku tergoda nk cuba resepi nie… Xsangka lepas aku cuba rupe nyer sedap fuhhhh mmg best ler klu buat tuk sarapan or minum ptg… Ok lah xmo ckp panjang2 moh kiter layan resepi …

Roti Disco Read More »

Donat

(Salam sumer lama d5 tak update blog kan… Huhuhuhu bz tahap gaban menyiapkan order2 catering, penat sampai lupe pd blog yg dah bersawang ni hehehehe… Ok kali nie d5 nk kongsi resepi donat yg amat gebu gebas lembut dan sedap.. Sebenar nyer donat nie d5 buat tuk order catering so tetiba terajin lak nk ambik …

Donat Read More »