Setelah sekian lama nk buat menu nie, akhir nyer semalam aku berjaya gak membuat nyer syukur Alhamdulillah dapat gak aku masak cucur udang nie ngan jaya nyer.. Resepi nie aku dapat dari jiran aku masa kat putrajaya. First time aku makan mak aiii sedap nyer cucur udang yg jiran aku masak huhuhuhu ngan best nyer
Read More

As salam sumer ari nie aku nk kongsi sama korang resepi ayam masak merah.. Aku makan ayam masak merah nie ngan nasi tomato so nnt aku akan kongsi ler resepi Nasi tomato ngan korang lak ek.. Aku masak ayam nie malam td but saje je aku post kan n3 nie ari nie hehheheh maklum lah biler
Read More

Seperti yg aku janjikan... Resepi nie aku dpt masa tgh belek2 you tube, bila tgk video street food kat india fuhhhh sungguh ku tergoda nk cuba resepi nie... Xsangka lepas aku cuba rupe nyer sedap fuhhhh mmg best ler klu buat tuk sarapan or minum ptg... Ok lah xmo ckp panjang2 moh kiter layan resepi
Read More

(Salam sumer lama d5 tak update blog kan... Huhuhuhu bz tahap gaban menyiapkan order2 catering, penat sampai lupe pd blog yg dah bersawang ni hehehehe... Ok kali nie d5 nk kongsi resepi donat yg amat gebu gebas lembut dan sedap.. Sebenar nyer donat nie d5 buat tuk order catering so tetiba terajin lak nk ambik
Read More

Best position to breastfeed your baby

Offers the best possible rate for office space in an ideal location

Storing Breast Milk